Cîţu, replică pentru Vlad Voiculescu: „Îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare”

Cîţu, replică pentru Vlad Voiculescu: „Îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare”

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii şi actual lider al USR PLUS Bucureşti. FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Premierul Florin Cîţu l-a provocat pe Vlad Voiculescu să arate ce face el zilnic pentru a susţine campania de vaccinare, după ce fostul ministru al Sănătăţii a acuzat că vaccinarea este puternic afectată de lupta internă pentru şefia PNL.

Premierul Cîţu a declarat că şi-ar dori să vadă ce face Vlad Voiculescu zilnic pentru a susţine campania de vaccinare.

„Înţeleg că domnul Vlad Voiculescu e ceva acum la USR. Preşedinte la Bucureşti, nu? Ca orice lider, îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare, ce face zilnic pentru a susţine campania de vaccinare şi câţi oameni s-au vaccinat datorită campaniei de vaccinare. E mesajul meu pentru toţi liderii politici. E foarte uşor. Şi PSD critică. Ajunge că PSD critică acest guvern, nu e nevoie nici de PNL nici de USR să critice guvernul, trebuie să vină cu soluţii”, a declarat premierul Florin Cîţu marţi seară, într-o emisiune la Digi24.

Cu o zi în urmă, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu l-a acuzat pe prim-ministrul Florin Cîţu că, din cauza cursei pentru şefia PNL, mersul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 este îngreunat. Voiculescu este de părere că vaccinarea trebuie intensificată, altfel se va dovedi că toate eforturile au fost inutile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările