Cîţu, despre noul ministru al Digitalizării: Nu ştiu dacă e Boloş. Decizia e să fie un om tehnic sau un specialist în IT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu. FOTO Arhivă personală / Facebook Florin Cîţu
Florin Cîţu. FOTO Arhivă personală / Facebook Florin Cîţu

Florin Cîţu a negat joi seară că ar susţine varianta Monica Anisie la Ministerul Digitalizării, iar în acelaşi timp a punctat că nu e clar dacă Marcel Boloş este liberalul propus pentru funcţie, fiind preferat un specialist în domeniu. Liderul PNL a precizat că Boloş este, în schimb, un bun specialist în Fonduri Europene.

Întrebat dacă Marcel Boloş este varianta de ministru care va fi votat pentru Cercetare şi Digitalizare, Florin Cîţu s-a declarat sceptic: „Nu ştiu dacă domnul Boloş. Nu era Anisie. Sunt mai multe persoane la care m-am gândit”. 

Preşedintele PNL a precizat că ar miza mai mult pe o un ministru care să ştie bine domeniul unde va fi propus. „Decizia e să fie un om tehnic sau un specialist în IT. Domnul Boloş e un bun specialist în Fonduri Europene.   Nu este luată o decizie. Îi aştept pe colegi să vina cu una, două propuneri şi pe urma vom vota în partid”, a completat Florin Cîţu. 

Precizările vin după ce Marcel Boloş a devenit favorit în cursa pentru funcţia vacantă de ministru al Cercetării şi Digitalizării. Boloş este susţinut mai ales de organizaţiile Bihor şi Cluj. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite