Ciolacu, avertisment pentru PNL: PSD nu se cramponează de această guvernare. Putem ieşi de la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că până la intrarea PSD la guvernare, românii nu mai aveau încredere în sistemul sanitar. În replică pentru deputatul Marilen Pirtea (PNL), Ciolacu susţine că PSD nu se cramponează de guvernare şi, dacă liberalii îşi doresc o astfel de guvernare, cum a fost cea cu USR, PSD îşi vede de propriul drum.

„Îi transmit domnului Pirtea foarte clar: Până să intrăm la guvernare, după 2 ani de zile, românii nu mai aveau nicio încredere în sistemul de sănătate, după o guvernare de dreapta. Dacă vrea să vadă aceste evidenţe sau vrea să înceapă să scoată vinovaţi. Părerea mea este că e o abordare greşită. PSD nu se cramponează de această guvernare, putem ieşi de la guvernare”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu.  

Liderul PSD a precizat că nu va intra în schimb de replici cu colegii de guvernare. „Eu nu voi intra împreună cu colegii mei într-o astfel de abordare, într-o coaliţie care a funcţionat cum a funcţionat PNL cu USR. Dacă îşi doresc o astfel de abordare colegi mei, şi nu o abordare cu responsabilitate, PSD îşi vede de drumul lui, ne întoarcem la votul românilor”, a mai declarat Ciolacu.  

Preşedintele PSD a afirmat că are „o relaţionare corectă cu premierul Nicolae Ciucă” şi că actuala Coaliţie e „condamnată să reziste până în 2024”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite