Cine ar fi iubita lui Dragnea cu studii la Moscova pe care liderul PSD a vrut să o angajeze la SRI

Cine ar fi iubita lui Dragnea cu studii la Moscova pe care liderul PSD a vrut să o angajeze la SRI

Liviu Dragnea şi Cătălina Ştefănescu Foto: Mediafax

Fostul premier Victor Ponta a susţinut că, în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea „îl bătea la cap pe George Maior“ să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. „Tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook. Surse din PSD susţin că iubita invocată de Ponta ar fi Cătălina Ştefănescu, pe care Dragnea, în 2012, a propulsat-o în Parlament la numai 24 de ani. Cătălina Ştefănescu are studii la Moscova.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Îmi aduc aminte că tu il băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( că erai căsatorit, nu contează, ca tu eşti cu «familia tradiţională») şi tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook, după ce Liviu Dragnea l-a făcut securist. 

Surse din PSD suţin pentru „Adevărul“ că femeia la care face trimitere Victor Ponta ar fi Cătălina Ştefănescu, fost deputat PSD de Teleorman în legislatura 2012-2016. Cătălina Ştefănescu este cel mai tânăr parlamentar ales în istoria României, la numai 24 de ani. 

Potrivit CV-ului postat în 2012 pe site-ul Camerei Deputaţilor, Cătălina Ştefănescu a absolvit Institutul Puskin din Moscova.

Într-un interviu penru Adevărul din 2013, Cătălina Ştefănescu regreta că nu a studiat mai mult limba rusă în facultate. 

Adevărul: Nu aveţi niciun regret în viaţă? V-a trecut un sfert de veac din viaţă....
Cătălina Ştefănescu: Da, am un regret. Mi-aş fi dorit în facultate să facem mai mult limbă rusă.

Asta regretaţi? Că n-aţi făcut mai multă rusă?
Da. Mi-a plăcut rusa.

Aţi citit Dostoievski în original?
Nu, nu în original.

Sunteţi filorusă.
Nu, sunt deschisă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările