Cătălin Drulă anunţă organizarea unui congres pentru alegerea preşedintelui USR, în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, afirmă că pe parcursul acestui an USR va organiza un congres pentru a alege noul preşedinte al partidului.

Legat de momentul când va avea loc congresul, preşedintele interimar a precizat că nu a avut loc încă o discuţie pe această temă cu Biroul Naţional. Drulă a fost întrebat şi dacă va candida pentru preşedinţia partidului. Acesta a spus că nu a luat o decizie în această privinţă, relatează news.ro.

"Noi provenim din două organizaţii care au fuzionat, USR şi PLUS, acest proces de fuziune ar fi trebuit să se încheie cu alegerea unui preşedinte unic, care a fost Dacian Cioloş. Probabil că, fiind în situaţia de a alege unul dintre preşedinţii celor două organizaţii din care s-a făcut fuziunea, lucrurile au fost mai dificile, într-o anumită adaptare. Eu cred că de alaltăieri suntem într-o nouă epocă, eu nu am fost preşedinte nici la USR, nici la PLUS, sunt într-un interimat, vom avea un Congres”, a declarat Cătălin Drulă, miercuri seară, la Digi 24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite