„Când marile spirite se întâlnesc“. Carmen Avram, încă un elogiu către Dăncilă: Am auzit-o pe femeia asta având cuvintele mele în gură

„Când marile spirite se întâlnesc“. Carmen Avram, încă un elogiu către Dăncilă: Am auzit-o pe femeia asta având cuvintele mele în gură

Carmen Avram Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul jurnalist de la Antena 3, Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru europarlamentare, i-a închinat din nou laude premierului Viorica Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am urmărit discursul premierului Dăncilă din Parlamentul European când se vota rezoluţia împotriva României. A vorbit aşa cum vorbesc eu în mintea mea când mă revolt la televizor, când văd că se întâmplă lucruri.


Am auzit-o brusc pe femeia aceasta având cuvintele mele în gură vorbind despre România. În esenţă a zis: nu aveţi voie să faceţi asta ţării mele pentru că ţara mea nu este aşa cum vă este vouă descrisă aici, ci ţara mea are aceleaşi drepturi ca fiecare dintre voi”, a declarat Carmen Avram într-un interviu pentru DC News.

Aceasta a făcut apropo-uri şi la „scandalagiii” #rezist, explicând în acelaşi interviu că a fost surprinsă de faptul că ea şi liderii PSD nu care a mers la BEC pentru depunerea candidaturilor, nu a fost întâmpinată de protestatari.

„Am fost acolo ca un reporter care se aştepta să găsească ceva, dar a dat de altceva. Mă aşteptam să ajungem acolo şi să fie scandalagii cu care ne-am obişnuit în ultimii ani, care să înceapă... Dacă nu eşti implicat în asta, dacă nu ai nicio legătură cu asta, emoţional şi fizic, e foarte interesant ca fenomen social”, a declarat Carmen Avram.
 
Marţi, jurnalista i-a criticat pe românii care au ieşit în stradă la începutul anului 2017 după Ordonanţa 13 şi a lăudat-o pe Viorica Dăncilă pentru discursurile de la Bruxelles. „Are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o foloseşte foarte des: ţara mea. Pe mine mă atinge în inimă“, a spus Carmen Avram.
 
Vezi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: