Cadoul lui Trump pentru Iohannis: o şapcă cu mesajul „Make Romania great again“. Ce i-a oferit Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele SUA Donald Trump i-a oferit lui Klaus Iohannis o şapcă cu sloganul Make România great again - Să facem România mare din nou! În 2016, Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale cu sloganul Make America great again. Klaus Iohannis i-a ofeit omologului american un stilou.

Întrebat dacă vizita în SUA va influenţa decisiv rezultatul alegerilor prezidenţiale din România, Klaus Iohannis a răspuns: ”Nu ştiu dacă va influenţa rezultatul alegerilor din România, dar cu siguranţa va impulsiona dezvoltarea Parteneriatului Strategic”.  

La întâlnirea de la Casa Alba, Donald Trump l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru suportul dat luptei anticorupţie din România. “Face o treabă grozavă”, a spus Trump despre Iohannis. Liderul american a admis ca e posibil sa viziteze România şi a ocolit subiectul ridicării vizelor pentru romani. La insistentele unei jurnaliste din România pe subiectul Visa Waiver, Trump a răspuns caustic: “Îti place ţie ideea?”.

Preşedinţii Donald Trump şi Klaus Iohannis au semnat împreună o declaraţie comună în care au vorbit  de întărirea Parteneriatului Strategic, opoziţia la Nord Stream 2, precum şi paşii făcuţi pentru primirea României în programul Visa Waiver, care ar ridica vizele pentru cetăţenii români. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite