Băsescu: „Unificarea dreptei va fi a doua zi după europarlamentare“

Băsescu, la Adevărul Live: „Trebuie să-l întreb ce mă întreba el: Ponta, câţi bani ai luat de la Roşia Montană?“

Preşedintele Traian Băsescu este convins că unificarea dreptei despre care se tot vorbeşte în ultima vreme va avea loc a doua zi după euroalegeri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Sunt convins că dreapta românească se va uni. Nu e atât de naivă precum pare. Momentul ultim al unei unificări nu va fi altul decât a doua zi după europarlamentare“, a explicat preşedintele, lunui, la „Adevărul Live“..
 
Băsescu consideră că marea problemă a liderilor de dreapta este aceea că „nu pot pune încă degetul pe acela care va prelua steagul dreptei şi să mergă în alegerile prezidenţiale“.
 
Întrebat despre prezidenţiabilul dreptei, şeful statului a răspuns că există un număr de oameni care ar putea avea alură prezidenţială, dar care nu au creştere în sondaje.
 
În plus, preşedintele a spus că ştie două femei care îl pot bate atât pe Victor Ponta, cât şi pe Crin Antonescu în dezbaterea publică însă acest lucru este condiţionat de „maşinăria pe care le-o pui în spate“. 
 
Alegerile eurparlamentare şi prezidenţiale vor avea loc anul viitor la un interval de câteva luni între scrutinuri. 
 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările