Barna: Nu cred că este un trainer mai competent decât Sorin Grindeanu pentru cum e viaţa când eşti scos din Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna FOTO: Arhivă
Dan Barna FOTO: Arhivă

Fostul vicepremier Dan Barna este de părere că „nu este un trainer mai competent pentru cum este viaţa când eşti scos din Palatul Victoria”, decât social-democratul Sorin Grindeanu.

„Dacă ipocrizia gălăgioasă ar fi ţinut loc de bună guvernare, PSD ar fi condus România. Cu gargară nu se poate face treabă în ţară. Nimic nu vă împiedica de acum o lună să nu susţineţi guvernarea Cîţu Ciolacu dacă voiaţi să ieşiţio din această criză”, le-a transmis Dan Barna Social-democtraţilor. 

„Dezbaterea din Parlament e foarte bună că toată România vede că Cîţu-Ciolacu, PNL-PSD, încearcă să scoată cămaşa şi să dea vina pe USR”, a mai transmis Barna. 

Fostul vicepremier a mai spus că „în cele 8 luni de guvernare miniştri care au făcut bucăţi de reformă au fost USR. Drulă a deblocat proiecte, Ghinea PNRR, Stelian Ion legile justiţiei în Parlament, Voiculescu a încercat să facă transparenţă la sănătate”. 

Potrivit fostului copreşedinte USR PLUS, „nu este un trainer mai valoros, competent pentru Florin Cîţu pentru cum e viaţa când eşti scos din Palatul Victoria”, decât Sorin Grindeanu, actual prim-vicepreşedinte al PSD. 

„Înţelegem că ne anunţaţi o continuare de USL2.0. PSD se chinuie sîă ne rezponsabilizeze cumva, că doar doar nu o-m vota moţiunea. PSD l-a ssusţinut pe Cîţu cum nu şi-a susţinut nicun alt Guvern. PSD este promisiunea de USL 2.0. România vede. Domnul Grindeanu nu cred că este un trainer mai valoros, competent pentru Florin Cîţu pentru cum e viaţa când eşti scos din Palatul Victoria, decât Sorin Grindeanu. Faptul că partidul dvs v-a scos cu ranga din Guvern cred că ar putea fi o resursă importantă pentru Cîţu”. 

Social-democratul Sorin Grindeanu a criticat dur USR în cadrul plenului reunit de marţi, unde se dezbate şi votează moţiunea împotriva Guvernului Cîţu. Grindeanu susţine că partidul condus de Dacian Cioloş trebuie să îşi asume public „contribuţia la dezastrul guvernării”.

Social-democratul i-a numit pe reprezentanţii USR „complicii premierului Cîţu, nu victimele lui”. Nu în ultimul rând, Sorin Grindeanu a vorbit şi despre „absurdul situaţiei”, în care „deputatul Barna votează împotriva vicepremierului Barna, iar deputatul Drulă împotriva ministrului Drulă”.

„Trebuie să va asumaţi eşecul. Votul pentru moţiune, pe care sper că îl veţi da astăzi, să nu credeţi că va şterge mariajul cu PNL. Votul de astăzi de la moţiune nu este suficient pentru a poza în virgină. Aţi născut împreună cu liberalii un zombie politic numit Cîţu. Sunteţi părinte 1 şi părinte 2 pentru acest zombie”, a mai afirmat Grindeanu.

 Citeşte şi: Superman în Parlamentul României. PSD îl ironizează pe Florin Cîţu, înainte de moţiunea de cenzură

LIVE VIDEO Parlamentul dezbate moţiunea pentru demiterea lui Cîţu. Ciolacu: Florine, superman, ai căzut în cap. Ai eşuat big time

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite