Barna, despre cursa internă a USR PLUS: Este un partid deschis. Orice coleg care doreşte să vină cu o propunere în faţa partidului e liber să o facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna şi Dacian Cioloş FOTO NEWS RO
Dan Barna şi Dacian Cioloş FOTO NEWS RO

Copreşedintele USR-PLUS, Dan Barna a declarat, vineri, referitor la înscrierea celui de-al treilea candidat în cursa pentru şefia USR PLUS, că "orice coleg care doreşte să vină cu o propunere în faţa partidului e liber şi binevenit să o facă", după ce un a. Barna se declară convins că partidul va avea „maturitatea şi forţa”de a a face cea mai bună alegere.

„USR PLUS este un partid deschis. Orice coleg care doreşte să vină cu o propunere în faţa partidului e liber şi binevenit să o facă. Avem încă un coleg contracandidat, e foarte bine. Sunt convins că înţelepciunea noastră ca partid care ne-a adus în patru ani de la înfiinţare, practic, la guvernare, atingându-ne obiectivele de pe drum, va avea şi de data aceasta maturitatea şi forţa să aleagă cea mai bună opţiune pe care o va avea partidul pe masă la momentul alegerilor”, a declarat vicepremierul Dan Barna.

Parlamentarul USR PLUS Irineu Darău şi-a anunţat candidatura la preşedinţia formaţiunii. Potrivit senatorului, este nevoie de un „suflu nou” în partid şi nu ar trebui să se mai vorbească despre „două categorii de membri”.

Pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS mai candidează Dan Barna şi Dacian Cioloş. Dan Barna a anunţat că toţi „participanţii la Comitetul Politic din 28 august şi la Congresul din 28 octombrie trebuie să fie vaccinaţi. Delegaţii care nu sunt vaccinaţi nu vor participa la Congres. (...) Nu vor vota, vor fi înlocuiţi de supleanţi care vor fi vaccinaţi”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite