Antonio Lopez, secretar general al PPE: Nicăieri în lume un partid nu a mai depus moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern

Antonio Lopez, secretar general al PPE: Nicăieri în lume un partid nu a mai depus moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern

Antonio Lopez Isturiz, secretar general al PPE. FOTO Mediafax

Secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez Isturiz, a declarat sâmbătă, în cadrul congresului PNL, că guvernul PSD-ALDE este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greşită şi politicieni nereuşiţi, susţinând că nicăieri în lume un partid nu a mai depus moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Când am aterizat la Bucureşti, un bun prieten mi-a spus că nu s-a mai întâmplat în politica românească ca un partid să depună moţiune de cenzură împotriva propriului guvern. Ei bine, i-am raspuns că acest lucru nu s-a mai întâmplat nicăieri în lume. Acest guvern socialist este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greşită şi politicieni nereuşiţi. În cinci luni de guvernare, singura lor realizare o reprezintă cele mai mai mari proteste antiguvernamentale din 1989 încoace. Şi va fi guvernul cu cea mai scurtă durată de viaţă din istoria recentă a UE. Nu mai e nevoie să spun din nou că acest lucru va fi din cauza propriului partid. Într-adevăr, acest guvern bate toate recordurile, dar cel mai important este faptul că este rău pentru România şi este rău pentru UE”, a declarat Antonio Lopez de la tribuna congresului PNL.

Reprezentantul PPE a precizat însă că „acest tragic guvern socialist” nu este prioritatea sa şi că este convins că românii nu vor uita derapajele PSD-ALDE şi îi vor sancţiona la următoarele alegeri.

Lopez şi-a exprimat încrederea că România va rămâne un pilon de stabilitate pentru crearea unei Europe puternice, menţionând că noile abordări ale UE, post-Brexit, se bazează pe abordarea politică europeană a ţării noastre şi că el consideră PNL unul dintre cele mai importante partide de centru dreapta din Europa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările