Alexandru Rafila participă la Reuniunea miniştrilor Sănătăţii din UE. Măsurile pentru limitarea răspândirii variantei OMICRON, pe agenda discuţiilor

Alexandru Rafila participă la Reuniunea miniştrilor Sănătăţii din UE. Măsurile pentru limitarea răspândirii variantei OMICRON, pe agenda discuţiilor

FOTO: Facebook

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, va participa, marţi, la Bruxelles, la Reuniunea miniştrilor Sănătăţii din Uniunea Europeană, unde se va discuta despre limitarea răspândirii variantei OMICRON şi achiziţionarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prof. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, va participa la Reuniunea miniştrilor Sănătăţii din Uniunea Europeană -EPSCO, care se va desfăşura mâine, 7 decembrie 2021,  la Bruxelles. Pe agenda miniştrilor Sănătăţii din spaţiul european se află subiecte de interes pentru contextul epidemiologic actual, precum coordonarea măsurilor ce trebuie luate în vederea detectării şi a controlului răspândirii noii variante Omicron a SARS-CoV-2 şi achiziţionarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19”, a anunţat, luni, Ministerul Sănătăţii.  

Potrivit sursei citate, miniştrii Sănătăţii din Uniunea Europeană vor mai susţine un schimb de opinii privind necesitatea înfiinţării, la nivelul Comisiei Europene, a unui serviciu specializat în asigurarea pregătirii situaţiilor de urgenţă care apar în domeniul sănătăţii. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările