Alegeri locale 2016. Rezultate Consiliul Local al Sectorului 1

Alegeri locale 2016. Rezultate Consiliul Local al Sectorului 1

Alegeri locale 2016. Oameni ieşind din cabina de vot. FOTO Arhivă Adevărul

Alegeri locale 2016. Sectorul 1 al Bucureştiului a fost câştigat în urmă cu patru ani de liberalul Andrei Chiliman, însă acesta a fost suspendat vara trecută după ce acesta a fost suspendat din funcţie în dosarul în care este acuzat că a primit mită pentru atribuirea unor contracte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sectorul 1 al Capitalei a fost unitatea administrativă pe care liberalii au controlat-o în ultimii ani, fiind considerată un fiev liberal. Odată cu începerea problemelor penale ale lui Andrei Chiliman, PNL-ul a pierdut din forţă.  

Alegeri locale 2016. Luptă strânsă pentru fotoliul de primar

În prezent, lupta este strânsă atât în cursa pentru fotoliul de primar, dar şi în ceea ce priveşte locurile din Consiliul local, unde PSD şi PNL merg umăr la umăr. În ceea ce priveşte lupta pentru fotoliul de primar, principalii candidaţii sunt: Alexandru Nazare (PNL), Dan Tudorache (PSD), Laura Chiriac (ALDE), Clotilde Armand (USB), Eugen Tomac (PMP). Sondajele îi dau drept favoriţi pe candidaţii PSD şi PNL, însă o surpriză nu este exclusă în cel mai bogat sector bucureştean.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările