Şeful campaniei lui Donald Trump vine la Bucureşti. Cine e Brad Parscale

Şeful campaniei lui Donald Trump vine la Bucureşti. Cine e Brad Parscale

Donald Trump şi Brad Parscale. FOTO Reddit

Şeful de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, vine în România joi, unde va sta trei zile şi va participa la câteva evenimente, urmând să susţină o conferinţă şi la Palatul Parlamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Odată cu venirea lui Brad Parscale, managerul de campanie al lui Donald Trump, vor fi luate măsură speciale de securitate. Aceştia vor avea parte de protecţie specială pe parcursul celor trei zile pe care le vor petrece în România.  Acesta va ţine şi o conferinţă la Palatul Parlamentului“, precizează site-urile B1 TV şi Spy News,  punctând faptul că şeful de campanie al lui Donald Trump este adus în România de Adrian Thiess. 
 
De altfel, Adrian Thiess a adus în România mai multe personalităţi ale lumii politice sau din zona de intelligence. De exemplu, în 2010 l-a adus în România pe Mihail Gorbaciov, ultimul lider al URSS. 
 
Cine e Brad Parscale
În februarie 2018 preşedintele american Donald Trump l-a numit pe strategul politic Brad Parscale director al viitoarei sale campanii din 2020. 
 
Parscale e expert în materie de media digitală şi a jucat un rol esenţial pentru victoria lui Trump din 2016, potrivit Reuters. Mai mult, potrivit sursei citate, Brad Parscale este unul dintre oamenii de încredere ai familiei Trump. 
 
„Brad este un talent incredibil şi a fost esenţial în succesul nostru în 2016. El are încrederea deplină a familiei şi este persoana ideală la conducerea campaniei“, declara Eric Trump, în urmă cu un an, potrivit News.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările