VIDEO Sindicatul Europol cere analiza accidentelor în care au fost implicate maşinile Poliţiei: Le spunem autospeciale pentru că scrie pe ele „Poliţia“ şi cam atât

VIDEO Sindicatul Europol cere analiza accidentelor în care au fost implicate maşinile Poliţiei: Le spunem autospeciale pentru că scrie pe ele „Poliţia“ şi cam atât

Sindicatul Europol atrage atenţia că în ultimii trei ani, maşinie Poliţiei au fost implicate în zeci de accidente. FOTO Inquam Photos

Sindicatul Europol anunţă că va cere analiza tuturor cazurilor de accidente în care au fost implicate autospeciale de Poliţie, afirmând că, în ultimii trei ani, au fost „zeci” de astfel de evenimente. „Le spunem autospeciale pentru ca au un colant aplicat pe care scrie "POLITIA" şi...cam atât”, afirmă sindicaliştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În ultimii 3 ani am avut zeci de accidente în care au fost implicate «autospeciale» de politie Logan. Le spunem autospeciale pentru ca au un colant aplicat pe care scrie «POLITIA» şi...cam atât”, au afirmat, luni seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.
 
Aceştia anunţă că vor cere o analiză a accidentelor.
 
„Vom cere o analiză a tuturor cazurilor în care autoturismele Logan au fost răsturnate. Sunt mult prea multe situaţii în care acestea, la un impact lateral minor, s-au rostogolit”, au precizat sindicaliştii.
 
O maşină de poliţie a fost implicată, luni, într-un accident la Craiova, autospeciala fiind lovită după ce a intrat într-o intersecţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările