Accidente în lanţ pe drumul spre mare. Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este restricţionată pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 99, în zona localităţii Dragoş Vodă, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism şi o motocicletă.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane. Valorile de trafic sunt ridicate în zonă. Al doilea accident a avut loc la km.103. De data aceasta s-a produs un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme. Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului. 

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ 5 minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat. O femeie însărcinată are nevoie de îngrijiri medicale şi acuză dureri mari, iar un elicopter SMURD este pregătit pentru a prelua victimele. 

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe anumite tronsoane se circulă în coloană, informează poliţiştii.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, conducătorilor auto li se recomandă să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, poliţiştii îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Vă mai recomandăm şi:

Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui. Vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri

Marea aglomeraţie s-a mutat pe Autostrada Soarelui. Coloane de maşini în zona localităţii Dragoş Vodă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite