EXCLUSIV VIDEO Cum este prins un analfabet copiind la examenul teoretic pentru permisul de conducere. Sistemul prin care încerca să trişeze

EXCLUSIV VIDEO Cum este prins un
analfabet copiind la examenul teoretic pentru permisul de conducere. Sistemul
prin care încerca să trişeze

Poliţiştii supraveghetori de la examenul teoretic pentru permisul de conducere au depistat asupra unui tânăr - despre care din filmuleţul realizat de oamenii legii reiese că ar fi analfabet – un adevărat sistem audio-video de copiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

La percheziţie, asupra candidatului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp, un microfon şi o cască fără fir, toate conectate la un telefon mobil.
 
El era ajutat de un prieten care se afla în apropierea clădirii Poliţiei. Potrivit candidatului, prietenul care ar fi trebuit să-l ajute ar fi intrat în sală odată cu el, dar ar fi ieşit mai repede pentru că a „picat”. Tânărul avea asupra lui un echipament audio-video cu ajutorul căruia filma monitorul, iar din exterior cineva i-ar fi răspuns la întrebări. Vigilenţa examinatorului i-a dat însă planul peste cap.
 
Poliţist: Ce sunt astea pe dumneata? Ajută-l tu să le dezlipească… Ce sunt astea? Aparatura de….?
Tănăr: …
Poliţist: Hai domne vorbiţi, că de vorbit ştiţi să vorbiţi, nu prea ştiţi să citiţi…
Tânăr: o camera, da…
Poliţist: Pentru? Fraudarea examenului, nu?
Tânăr: da…
Poliţist: Păi de ce domnul Mirea? Nu ştiţi să învăţaţi? Nu puteţi învăţa?
 
Candidatul a fost eliminat din examen.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările