Victor Ponta se reface în Dubai după eşecul în alegerile prezidenţiale. Premierul este însoţit de Sebastian Ghiţă

Victor Ponta se reface în Dubai după eşecul în alegerile
prezidenţiale. Premierul este însoţit de Sebastian Ghiţă

Victor Ponta, surprins într-un club select din Dubai FOTO Realitatea TV

Premierul Victor Ponta şi colegul său de partid, deputatul Sebastian Ghiţă, îşi petrec împreună vacanţa în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, scrie Realitatea TV. Cei doi au fost surprinşi într-un club de fiţe din capitala turistică a Emiratelor Arabe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victor Ponta încearcă să uite eşecul usturător din alegerile prezidenţiale şi a plecat să se refacă tocmai la Dubai. Companie îi ţine deputatul PSD Sebastian Ghiţă.
Realitatea TV a intrat în posesia unei fotografii în care apare Victor Ponta, împreună cu Sebastian Ghiţă. Ei au fost fotografiaţi vineri noapte într-un club exclusivist din Abu Dhabi, iar Ponta pare a fi foarte bine dispus.

Vacanţele premierului Victor Ponta şi ale lui Sebastian Ghiţă sunt deja de notorietate. În 2012, Victor Ponta şi soţia lui au participat, împreună cu Sebastian Ghiţă, la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. În primăvara aceluiaşi an Ghiţă şi Ponta şi-au petrecut vacanţa în Dubai, mai notează Realitatea TV.

Duminică, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, este organizată ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ediţia 2014. 

Marţi, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie, când a anunţat că se va odihni alături de familie. 

Surse oficiale afirmat că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, deoarece a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis.

Duminică, jurnalistul Rareş Bogdan a publicat duminică, pe contul său de Facebook, nota de plată a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările