Vedetele îl plâng pe Răzvan Ciobanu. Teo Trandafir: „Gândul meu se îndreaptă către mama lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, a murit în a doua zi de Paşti într-un accident de maşină. Creatoarea de modă Adina Buzatu şi Teo Trandafir au fost primele vedete care au comentat tragedia.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în această dimineaţă, la vârsta de 43 de ani.

„Răzvan era un om foarte corect. A fost un copil teribil al modei româneşti şi un mare talent, pentru el moda era totul. Îl cunoşteam de mult timp, a venit acum două luni în magazinul meu. El a fost şi elev al mamei mele, care i-a fost profesoară de matematică şi diriginte în liceu“, a declarat Adina Buzatu la Digi24.

Teo Trandafir regretă vestea morţii lui şi spune că gândul ei se îndreaptă către mama lui, care va trăi şocul unei vieţi.  „Răzvan e în paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează şocul unei vieţi. Dumnezeul să-l ierte pe el şi s-o ajute pe ea“, a declarat Teo Trandafir.

Cătălin Botezatu a declarat că nu înţelege cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. „Din câte ştiu eu, Răzvan nu era un vitezoman. Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine să cred că viaţa lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic“, a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!. „Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărţim de un om, de un designer bun. Din câte ştiu eu nu era un vitezoman, efectiv nu ştiu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace“.

Dana Săvuică: „A mai plecat un suflet dintre noi... Un geniu creator, un suflet neînţeles, un prieten drag care se retrăsese cumva în lumea lui, un spirit curajos, un om cu voinţă, dar şi cu slăbiciuni, o minte inteligentă care a avut o voce despre cum e să fii «altfel» într-o societate plină de prejudecăţi. S-a stins prea repede şi într-un mod tragic. Singur. Cu gândurile lui, poate cu patimile lui... Mie mi-a fost un bun prieten. Mă pomenea mereu că am fost prima femeie care a îmbrăcat prima lui creaţie de designer. El n-a înţeles că onoarea a fost de partea mea. Îmi spunea «Diva» şi a scris mereu cele mai frumoase articole despre mine, în anii ‘90, când eu eram model, iar el era jurnalist. Am amintiri nepreţuite cu Răzvan Ciobanu. Dumnezeu să te odihnească!“.

Romaniţa Iovan: „Ai plecat în Săptămâna Luminată, să-i încânţi pe cei din Rai, cu talentul şi bunătatea ta! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite