Un tânăr care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unei clădiri cu 4 etaje din Capitală a sărit în gol. Nu a mai putut fi salvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
barbat acoperis

Un bărbat de aproximativ 25 de ani, care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, pe Strada Lăcrămioarei din Bucureşti, a sărit în cele din urmă în gol. Mai multe echipaje de urgenţă au încearcat să îi salveze viaţa, dar fără succes, arată observatornews.ro.

Concret, manevrele de resuscitare au eşuat. Tânărul nu a putut fi stabilizat şi a murit.

Se pare că bărbatul ar avea probleme de ordin sentimental, fiind părăsit de iubită. Nu a avut revendicări materiale, mai arată sursa citată. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv cu o autospecială tip punct de comandă

Respectiva clădire este un cămin privat, în care locuiesc mai mulţi studenţi. Întreaga zona a fost împânzită de pompieri, poliţişti şi ambulanţieri. Circulaţia în zonă a fost blocată.

CITEŞTE ŞI Pompierii, despre cazul tânărului care s-a sinucis după două ore de negocieri: „Şi dacă aveam saltea, n-o puteam amplasa, de gard şi de copaci”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite