Un şofer român a murit în Ungaria după ce a zburat cu maşina într-un şanţ de lângă autostradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook/ Tata Autómentés
Foto: Facebook/ Tata Autómentés

Un şofer român a murit marţi dimineaţă în urma unui accident rutier pe autostrata M1, direcţia spre Budapesta, în zona Tata.

Pompierii din Tatabanya şi pompierii voluntari din zonă au fost chemaţi la locul accidentului, unde cu ajutorul  instrumentelor de descarcerare au reuşit să îl scoată din maşină pe şoferul care rămăsese blocat, conform publicaţiei maghiare de ştiri Baleset Info

Un elicopter a fost chemat la locul accidentului.

Potrivit declaraţiei poliţiei, autoturismul înmatriculat în străiătate a acroşat un vehicul de pe marginea autostrăzii M1, direcţia spre Budapesta, în zona Tata, la kilometrul 69, apoi a zburat într-un şanţ.

Potrivit informaţiilor obţinute de sursa citată, şoferul Mercedesului clasa G, cu număr de înmatriculare din România circula pe autostrada M1 când a pierdut controlul maşinii din motive necunoscute. Vehiculul scăpat de sub control a acroşat un Audi de pe prima bandă, şi apoi a zburat în şanţ.

Timp de de 40 de minute au încercat salvatorii să îl resusciteze, dar în zadar, rănile suferite de acesta fiind incompatibile cu viaţa. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite