Tragedia de la Spitalul „Victor Babeş”. Un cadru medical a sunat luni de două ori la 112 pentru a solicita ajutor

Tragedia de la Spitalul „Victor Babeş”. Un cadru medical a sunat luni de două ori la 112 pentru a solicita ajutor

Trei pacienţi au murit, luni seară, după intrarea în stop cardio-respirator ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de ATI de la Spitalul Victor Babeş Foto: Inquam Photos / George Calin

În urma defecţiunii de la unitatea mobilă ATI de la Spitalul „Victor Babeş” un cadru medical a apelat de două ori la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat să ia legătura direct cu medicul coordonator SMURD din Centrul Municipal Integrat pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, au precizat surse din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Ştiri pe aceeaşi temă

„În data de 12.04.2021 s-au înregistrat două apeluri la numărul de urgenţă 112, la orele 17:29 şi 17:40, efectuate de către un cadru medical. În ambele situaţii, apelantul a cerut legătura direct cu medicul coordonator SMURD din Centrul Municipal Integrat pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Operatorul 112 a transferat imediat apelul de voce către coordonatorul medical din dispeceratul Bucureşti-Ilfov”, a informat STS pentru Adevărul.

Reamintim că trei pacienţi au murit, luni seară, după intrarea în stop cardio-respirator ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările