Soţul Dianei Şoşoacă, acuzat că a muşcat-o pe jurnalista din Italia: Mie îmi plac mai cărnoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Silvestru Sosoaca 2021 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Dumitru Silvestru Sosoaca 2021 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, neagă faptul că ar fi muşcat-o pe Lucia Goracci de mână, declarând că jurnalista nu era pe placul său, fiind „prea osoasă”, potrivit Libertatea. Dumitru Şoşoacă a contestat măsura controlului judiciar, hotărâtă de procurori. Contestaţia a fost însă respinsă de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1.

Întrebat de jurnaliştii dacă sunt adevărate acuzaţiile potrivit cărora, soţul senatoarei a muşcat-o pe jurnalista televiziunii publice italiene Rai Uno, Lucia Goracci, Dumitru Silvestru Şoşoacă a răspuns zâmbind:„era prea osoasă, mie îmi place cărnoase”, relatează Libertatea

Unul dintre avocaţii lui Silvestru Şoşoacă a declarat, de asemenea, că nu există fapta pentru care soţul senatoarei acesta este acuzat. Avocatul a precizat: „sunt probe în favoarea noastră, din care rezultă nevinovăţia domnului Şoşoacă”.

Dumitru Silvestru Şoşoacă a mers joi dimineaţă la Judecătoria Sectorului 1 pentru a contesta decizia de plasare sub control judiciar a procurorilor. Magistraţii au respins însă ca nefondată contestaţia depusă de soţul senatoarei. 
 

Vineri seară a izbucnit un scandal la cabinetul de avocatură al senatoarei Diana Şoşoacă, acolo unde se aflau jurnaliştii postului italian de televiziune Rai Uno pentru un interviu cu senatoarea. Reporterii televiziunii au declarat că au fost sechestraţi şi agresaţi. În urma scandalului, soţul Dianei Şoşoacă, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1, fiind acuzat de ultraj.

Jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite