Rezultatul necropsiei în cazul asasinatului de la Arad: Omul de afaceri Ioan Crişan a murit în câteva secunde după explozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Aradon.ro
Imagine: Aradon.ro

Continuă investigaţiile în cazul omului de afaceri Ioan Crişan, ucis în explozia din Arad. Anchetatorii au primit rezultatele necropsiei, care confirmă identitatea bărbatului, dar şi faptul că Ioan Crişan a murit la câteva secunde după ce maşina sa a explodat.

Raportul necropsiei arată că omul de afaceri în vârstă de 66 de ani a decedat din cauza exploziei, la câteva secunde după deflagraţie. Au fost astfel excluse alte ipoteze luate în calcul de anchetatori privind cauza morţii lui Ioan Crişan, transmite Digi24.ro.

Anchetatorii continuă audierile în acest caz. Au fost chemaţi prieteni, rude, actuali şi foşti angajaţi şi parteneri de afaceri, în încercarea de a afla informaţii care să ducă la motivul asasinatului.

Omul de afaceri Ioan Crişan a murit sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Procurorii de la Parchetul General au anunţat că investighează cazul sub suspiciunea de omor calificat cu premeditare.

Ultimele ore din viaţa omului de afaceri Ioan Crişan

Anchetatorii au refăcut şi traseul omului de afaceri din ultimele ore de dinaintea producerii exploziei.

Ioan Crişan a ajuns vineri seara acasă, în jurul orei 21:00, într-un cartier din Arad unde locuieşte alături de soţie. Maşina a rămas parcată pe locul de parcare pe care omul de afaceri îl folosea în mod curent toată noaptea.

A doua zi a plecat de dimineaţă de acasă, în jurul orei 6:30. La ora 6:45 a parcat în locul unde a avut loc deflagraţia.

A lipsit din maşină timp de 10 minute, a fost la un bar din zonă unde mergea în mod curent dimineaţa pentru a bea cafeaua şi s-a urcat din nou la volan în jurul orei 6:55. După câteva zeci de secunde, maşina a sărit în aer.

Primul apel la 112 a fost făcut la ora 7:00, după ce mai mulţi trecători au încercat să stingă flăcările care creşteau, însă, în intensitate, aşa că au cerut ajutorul pompierilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite