Prima reacţie a lui Cristi Borcea după ce a aflat că se întoarce la închisoare: „Copiii mei, copiii mei”

Prima reacţie a lui Cristi Borcea după ce a aflat că se întoarce la închisoare: „Copiii mei, copiii mei”

FOTO Adevarul

Au apărut şi detalii referitoare la prima reacţie pe care a avut-o Cristi Borcea, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor surse din anturajul fostului acţionar de la Dinamo, citate de ziarul Libertatea, acesta le-ar fi lăsat indicaţii clare unor prieteni de-ai săi, despre cum să aibă grijă de Valentina Pelinel, care urmează să nască. 
 
„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un şoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat nişte ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!». N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în braţe, a sărutat-o şi a mângâiat-o pe pântece”, a mărturisit unul dintre apropiaţii omului de afaceri.
 
De asemenea, persoana respectivă a declarat că Borcea nu a dorit să îi transmită soţiei sale gravide o stare de supărare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările