UPDATE Percheziţii la clanul Duduianu. Fraţii lui Emi Pian, săltaţi pentru tentativă de omor asupra barbugiului care l-a ucis pe liderul interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri iar principalul suspect a fost arestat
Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri iar principalul suspect a fost arestat

Doi fraţi ai liderului interlop Emi Pian au fost săltaţi de mascaţi în acestă dimineaţă. Poliţiştii din Capitală fac, miercuri, mai multe percheziţii la persoane implicate în scandalul în care a murit Pian. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă că mai multe persoane vor fi audiate.

Interlopii duşi la Poliţie sunt acuzaţi de tentativă de omor după ce l-au bătut crunt pe barbugiul care le-a ucis fratele.

”În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa citată a precizat că, după efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti  şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

Liderul Clanului Duduianu – Florin Mototolea, zis Emi Pian– a fost ucis, la începutul săptămânii trecute, de un tânăr barbugiu fără cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Surse apropiate anchetei au declarat pentru „Adevărul” că autorul crimei este un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale, care a comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut. Acesta a fost arestat preventiv pentru omor.

Moartea interlopului Emi Pian a scos la iveală mai multe nereguli ignorate de autorităţi: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia. De parcă nu ar cunoaşte legea, autorităţile prezente la faţa locului nu au luat nicio măsură. Mai grav este că acolo a fost joi şi şeful Poliţiei Capitalei, însă s-a comportat ca şi când nu ar cunoaşte legea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite