Participarea la nunţi, botezuri, concerte şi evenimente sportive, condiţionată de certificatul verde SURSE

Participarea la nunţi,
botezuri, concerte şi evenimente sportive, condiţionată de certificatul verde SURSE

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă ar urma să discute, săptămâna aceasta, posibilitatea impunerii prezentării certificatului verde pentru participarea la nunţi, botezuri, concerte şi evenimente sportive, potrivit surselor „Adevărul“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceeaşi măsura ar urma să se impună şi pentru sălile de sport.

Certificatul verde digital este dovada că deţinătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecţiei cu SARS-CoV-2 sau că s-a vindecat de COVID.

Propunerile vin în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19 şi în urma avertismentului specialiştilor privind gradul de contagiozitate al tulpinei Delta.

Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 1.122.653 de cazuri, după ce, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte 1.849 de noi îmbolnăviri din 22.032 de teste efectuate. 5.288 de persoane sunt internate în spitale, dintre care 162 sunt minore. La ATI sunt 633 de pacienţi, iar 10 dintre ei sunt copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările