Margareta Buffa, o româncă adoptată în Italia, a fost condamnată pe viaţă după ce şi-a torturat până la moarte prietena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Margareta Buffa a fost condamnată pe viaţă în Italia FOTO Blog Sicilia
Margareta Buffa a fost condamnată pe viaţă în Italia FOTO Blog Sicilia

Tribunalul din Trapani a pronunţat luni sentinţa în cazul unei crime oribile care a avut loc la Marsala, în 2019. O româncă înfiată în Italia a ucis împreună cu un italian o altă româncă, la rândul ei adoptată.

Margareta Buffa, 31 de ani, născută în România şi adoptată în Italia, a primit închisoare pe viaţă după ce a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit şi a incendiat-o pe prietena ei, Nicoletta Indelicato, 25 de ani, în noaptea de 16 spre 17 martie 2019, relatează Blog Sicilia.

 Aceasta a avut şi un complice:,Carmelo Bonetta, 36 de ani, care a primit 30 de ani de închisoare.

„Acum este clar. Margareta este o escortă plătită şi a vrut să o implice pe Nicoletta în cercul ei de prostituţie. Carmelo Bonetta şi Nicoletta Indelicato erau sclavii ei. Trebuiau să facă orice dorea, altfel devenea violentă”, a spus avocatul familiei victimei.

Cei trei erau prieteni, dar înainte de crimă se iviseră neînţelegeri între ei şi erau certaţi. Martori povestesc că Margareta şi-a ameninţat prietena.

Nicoletta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019, după ce a plecat să se întâlnească cu un prieten. Părinţii ei adoptivi au anunţat poliţia şi întreaga comunitate din Marsala s-a mobilizat pentru găsirea ei. Cadavrul ei a fost descoperit după două zile pe un câmp.

Margareta şi complicele ei au torturat-o pe Nicoletta. La autopsie au fost descoperite 12 lovituri de cuţit pe corpul victimei - două dintre ele i-au fost fatale: una în spate, care i-a perforat un plămân şi alta în gât, care i-a secţionat jugulara. Criminalii ei au stropit-o apoi cu benzină şi i-au dat foc. Ancheta a stabilit că murise atunci când a fost incendiată. Trupul pe jumătate carbonizat a fost îngropat într-o podgorie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite