Anamaria Prodan, dezvăluiri despre familia Becali: Cum e, de fapt, relaţia dintre Gigi şi Giovanni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan, fermecătoare în poze şi acidă în declaraţii
Anamaria Prodan, fermecătoare în poze şi acidă în declaraţii

Scandalul declanşat după transferul lui Denis Man la Parma va continua mult de acum încolo. Şi, cu siguranţă, va aduce în atenţia publicului detalii la care, în mod normal, nimeni n-ar fi avut acces.

Rămasă fără un comision uriaş, după cum „Adevărul“ a scris aici, şi exclusă de la FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că niciun fotbalist nu mai poate avea contract cu Anamaria Prodan, aceasta continuă să-l „mitralieze“ pe finanţatorul roş-albaştrilor.

Practic, de miercuri încolo, aflată la Las Vegas, impresarul FIFA nu prea mai doarme! Asta deoarece, face turul emisiunilor de sport din România, care sunt difuzate la alt fus orar. Chiar şi aşa, Prodan e peste tot şi, atunci când nu-l ameninţă pe Gigi Becali cu bătaia, face dezvăluiri despre comportamentul şi relaţiile acestuia. În cadrul emisiunii GSP Live, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a povestit că, de fapt, Gigi îl urăşte pe Giovanni!

Ce a povestit Anamaria Prodan?

*El (n.r. - Gigi Becali) n-are nicio legătură cu Giovanni, el îl urăşte pe Giovanni cu patimă! El n-are nicio legătură cu Giovanni Becali. Sau, mă rog, probabil că are prin afacerile pe care le au ei sau ce alte lucruri sunt, dar el sufleteşte nu-l suportă pe Giovanni! În ziua transferului lui Man la Parma, când deja îmi spusese toate lucrurile astea, noi aveam o problemă: cum să facem să tragem încă o zi ca să primim oferta din Rusia, Dennis Man dorindu-şi Rusia, fiind vorba despre o echipă mare.

*Şi Gigi exact asta mi-a zis: «Spune, tată, adevărul, nu contează ce se întâmplă! Tată, nu mă interesează de Giovanni. Dacă noi avem ofertă mai bună din Rusia, aşteptăm până diseară, dar să nu mă fac de râs la patronul Parmei. Îi spunem că jucătorul n-a mai vrut să meargă la Parma, a vrut să meargă în Rusia».

*Aşa a fost, numai că, în momentul în care m-a jignit, atunci am zis: «Păi, tu eşti atât de nesimţit?». Adică, tu vorbeşti cu mine şi eu mă chinuiesc şi aştept oferte din Rusia să-ţi aduc 15 milioane de euro şi tu te duci la televizor, nu aştepţi 30 de secunde, şi mă faci pe mine praf, dar tu aştepţi de la mine banii ăştia şi eu ţi-am adus toţi banii pe care îi ai în mână tu în momentul ăsta. Păi, chiar sunt tâmpită la infinit? Mi-a luat Dumnezeu minţile?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite