Loturi de îngheţată, retrase din lanţul de hipermarketuri Cora din cauza unei substanţe periculoase

Loturi de îngheţată, retrase din lanţul de hipermarketuri Cora din cauza unei substanţe periculoase

Produsele conţin oxid de etilenă. FOTO: Shutterstock

Mai multe loturi de îngheţată care erau vândute în lanţul de hipermarketuri Cora au fost retrase de la vânzare din cauza conţinutului de oxid de etilenă.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale  Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), mai multe loturi şi sortimente de încheţată vândute în magazine Cora din Bucureşti, Bacău, Cluj,Constanţa, Drobeta Turnu Severin şi Ploieşti sunt rettrase de la vânzare din cauza prezenţei oxidului de etilenă într-un ingredient din compoziţia produselor, guma din seminţe de carruba.
 
Persoanele care au cumpărat astfel de produse sunt aşteptate la Serviciul Clienţi în orice magazin cora, pentru returnarea şi rambursarea acestora.
 
„Chiar dacă nu mai deţineţi bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veţi primi contravaloarea acestora“, precizează reprezentanţii magazinului.
 
Recent, un desert vândut în acelaşi lanţ de magazine a fost retras din cauza conţinutului mare de oxid de etilenă, iar acelaşi motiv a determinat retragerea de pe piaţa din România a mai multor loturi de îngheţată comercializată sub brandurile Bounty, Snickers şi Twix.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările