Judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti, la proteste în Piaţa Universităţii!

Judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti, la proteste în Piaţa Universităţii!

Mihaela-Lămîiţa Ciocea

Magistratul Mihaela Ciocea de la Sectia Proprietate Intelectuală i Conflicte de Muncă din cadrul Curţii de Apel Bucureşti participă la proteste şi susţine că dacă judecătorii şi procurorii nu au dreptul să se implice în politică, măcar să poată să-şi spună doleanţele. Ea reclamă faptul că a fost şicanată când şi-a spus punctul de vedere şi i s-a deschis o anchetă disciplinară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un alt magistrat, procurorul Florin Roman de la Parchetul Tribunalului Arad, şi-a exprimat ieri public nemulţumirea faţă de actuala conducere a ţării. CSM s-a autosesizat în cazul lui şi a declanşat verificările.

CSM s-a sesizat în cazul procurorului care a cerut demisia lui Băsescu şi a Guvernului


La această ora câteva zeci de oameni protestează în Piaţa Universităţii. În Piaţă a venit şi Petre Roman care a fost îmbrâncit de mulţime.
Astăzi este a 13 - a zi în care atât în Capitală, cât şi în ţară sunt organizate proteste. Oamenii cer demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu. Şeful statului va susţine o declaraţie de presă pe această temă la ora 18.15.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările