Gafă a ministrului Apărării, Nicolae Ciucă: a postat pe Facebook imagini cu parole de acces în diferite sisteme IT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Apărării a publicat pe Facebook poze cu parole
Ministrul Apărării a publicat pe Facebook poze cu parole

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a postat marţi seară pe Facebook mai multe fotografii printre care şi una în care apar mai multe parole, respectiv de acces la o videoconferinţă, la un laptop, dar şi la o adresă de e-mail.

Fotografia cu pricina a fost ştearsă de ministru în cele din urmă, în schimb ea a supravieţuit pe reţeaua de socializare după ce a fost redistribuită de jurnalista Ana Poenariu, de la Rise Project, şi preluată de mai multe persoane. Între timp, imaginea a devenit virală.

Nicolae Ciucă a postat mai multe fotografii în care relata că împreună cu colegii parlamentari din comisiile de apărare a vizitat astăzi, la Sibiu, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, scrie Hotnews.

”Prima vizită în unităţi ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaţilor a fost într-o instituţie de învăţământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare şi dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României.

Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, priorităţile şi programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare şi de perspectivă”, scrie Ciucă pe Facebook alături de mai multe fotografii.

Doar că ministrul Apărării nu a împărtăşit internauţilor doar imagini cu parlamentarii şi cu ofiţerii de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, ci şi un whiteboard (tablă albă folosită pentru prezentări, pe are se poate scrie) cu mai multe parole.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite