G4Media: Schimbare de discurs la Ministerul Justiţiei. Birchall: „România este o ţară profund ataşată valorilor europene şi statului de drept“

G4Media: Schimbare de discurs la 
Ministerul Justiţiei. Birchall: „România este o ţară profund ataşată 
valorilor europene şi statului de drept“

Ana Birchall, ministrul Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, le-a spus marţi membrilor delegaţiei UE venită la Bucureşti în contextul MCV că ”România este o ţară profund ataşată valorilor europene şi statului de drept”, subliniind că autorităţile române vor continua dialogul instituţional şi transparent cu reprezentanţii Comisiei pe marginea recomandărilor din cadrul MCV.

Ştiri pe aceeaşi temă

”România este o ţară profund ataşată valorilor europene şi statului de drept, preocupată de respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor săi şi ale cetăţenilor europeni. Apreciem deschiderea colegilor de la Bruxelles pentru un dialog constructiv în scopul identificării celor mai bune soluţii. Autorităţile române vor continua acest dialog instituţional şi transparent cu reprezentanţii Comisiei, în vederea ridicării Mecanismului de Cooperare şi Verificare”, a declarat Ana Birchall, potrivit unui comunicat transmis de minister.

Luni, Birchall a declarat, în cadrul unei conferinţe privind eficientizarea sistemului naţional de recuperare a creanţelor provenite din infracţiuni, că „recuperarea fiecărui leu furat statului român trebuie să fie o prioritate”.

Detalii pe G4Media

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: