FOTO Alina Bica şi Elena Udrea, împreună la o petrecere organizată de Anamaria Prodan Reghecampf. Udrea a fost prinţesă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresara Anamaria Prodan Reghecampf a postat pe contul său de Facebook fotografii de la o petrecere în care apar fosta şefă a DIICOT, Alina Bica şi deputatul Elena Udrea. Este deja de notorietate prietenia dintre Bica şi Udrea. În perioada guvernării PDL, Bica a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, iar Udrea a ocupat fotoliul de ministru al Dezvoltării.

image

Relaţia de amiciţie dintre Elena Udrea şi Alina Bica rezistă, în ciuda dosarelor penale şi a controverselor mediatice în care sunt implicate. Udrea şi Bica s-au afişat la o petrecere organizată de Anamaria Prodan Reghecampf, potrivit fotografiilor publicate de impresară. Elena Udrea este bună amică şi cu Anamaria Prodan Reghecampf. De-a lungul timpului deputatul a mai participat la diferite evenimente organizate de aceasta.

FOTO: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

Relaţia de amiciţie dintre Bica şi Udrea a ieşit public la iveală în octombrie 2014, atunci când pe un blog au apărut fotografii cu cele două, alături de Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, când erau la shopping la Paris. Fotografiile erau din perioada 13-16 februarie 2014.

image

După alegeri, atât Elena Udrea cât şi Alina Bica au fost implicate în mai multe anchete ale procurorilor DNA, şi au stat mai multe luni în arest. În prezent, Bica şi Udrea se judecă în stare de libertate în aceste cazuri.

FOTO: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

image

Reacţia Elenei Udrea din 2014

Imediat, Elena Udrea a reacţionat: „Doamna Alina Bica, este o femeie de vârsta mea, procuror, pe care o cunosc de 5 ani, am fost colege în guvernul României, avem o relaţie de amiciţie, o relaţie bună. Prezenţa împreună era justificată de faptul că doamna Bica mergea într-o vizită oficială la Haga şi a şi plecat în acel weekend cu trenul la Haga”.

„Nu înţeleg care este bomba: Elena Udrea cu două prietene, într-un weekend la Paris. Nu am niciun dosar în lucru la DIICOT. Am o relaţie de amiciţie cu cele două şi obişnuim din când în când să mai ieşim la teatru, la un film”, a precizat Elena Udrea.

Ce spune Alina Bica în 2016

În iulie 2016, Alina Bica a fost invitată la Antena 3, emisiunea Sinteza Zilei, iar subiectul discutat de aceasta şi de către moderator a fost, în principal, legăturile şi relaţia sa cu Elena Udrea, dar şi pozele făcute la Paris, în care cele două apar ca făcând cumpărături.

“Niciodată Traian Băsescu nu m-a sunat în legatură cu vreun dosar, vreo persoană cercetată sau ce se întâmplă într-un dosar. Niciodată Elena Udrea nu mi-a cerut ceva... Eu m-am considerat parte a unei echipe care a promovat o reformă fără precedent de la Dongoroz încoace. Putem spune însă, dacă vreţi, şi că am făcut parte din echipa lui Băsescu. Nu am ajuns în fruntea DIICOT datorită Elenei Udrea sau a lui Traian Băsescu. Dacă m-ar fi propus ei, atunci aş avut altă poziţie. Nu mai contează cine m-a propus.”

“Bănuiesc că acum, dacă ar fi sa privesc retrospective lucrurile, nu aş mai accepta funcţia de procuror-şef al DIICOT. Eu nu sunt genul de persoană0 care să sacrifice o relaţie de prietenie pentru o funcţie. Eu am avut ocazia să o cunosc pe doamna Udrea în alt mod decât o ştie restul lumii. Ea rămâne prietena mea. Sunt sigură că atunci când lucrurile se vor termina, noi vom rămâne prietene. Eu am văzut-o pe doamna Elena Udrea botezând copii orfani, şi multe altele. Dar nu pot spune mai multe lucruri”, a declarant Alina Bica, la televiziunea de ştiri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite