Fiul unui om de afaceri a fost înjunghiat în cap, într-o cabană din Buşteni. Atacatorul, de negăsit

Fiul unui om de afaceri a fost înjunghiat în cap, într-o cabană din Buşteni. Atacatorul, de negăsit

FOTO: Realitateadeharghita.ro

Fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din Bucureşti a fost înjunghiat în cap, sâmbătă, de băiatul unui important dezvoltator imobiliar din sudul Capitalei şi judeţul Ilfov. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar agresorul a reuşit să fugă înainte ca poliţia să ajungă la locul incidentului.

„La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Buşteni au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 21 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-o locuinţă din staţiune, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înţepător în zona capului de către un prieten.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului unde a constatat faptul că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, un tânăr în vârstă de 17 ani l-ar fi lovit pe apelant cu un obiect tăietor-înţepător, în zona capului, ulterior părăsind zona. Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, reieşind faptul că viaţa nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii.

Au fost efectuate verificări pe raza întregii staţiuni, fără ca persoana bănuită de comiterea faptei să fie depistată”, a anunţat IPJ Prahova, la solicitarea Gândul.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că Alberto Şovar, fiul omului de afaceri Bogdan Şovar, care patronează firma de pază Tiger Security, ar fi organizat, în weekend, o petrecere în vila deţinută de familia lui în staţiunea Buşteni.

Astfel, băiatul fostului lider al grupării Sportivilor, Robert Nica, devenit în ultimii ani un jucător important pe piaţa imobiliară din Bucureşti şi Ilfov, ar fi avut un conflict cu fiul unuia dintre asociaţii tatălui său. În acel moment Alberto l-a rugat pe Nica Junior să se potolească sau, iar dacă nu, să plece acasă.

Acesta din urmă s-a simţit jignit şi a plecat în camera lui pentru a-ţi face bagajele, dar s-a întors la petrecere cu un cuţit de mari dimensiuni şi l-ar fi lovit în cap, cu sânge rece, pe Alberto Şovar. Ulterior, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, acesta şi-ar fi luat rucsacul în spate şi ar fi dispărut fără urmă. 

„La acest moment se fac cercetări în vederea depistării acestuia, clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a mai anunţat IPJ Prahova. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările