Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit religios. „A plecat fata lu' tata“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au cununat la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou FOTO Liviu Iolu
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au cununat la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou FOTO Liviu Iolu

Elena Băsescu (32 de ani) şi Bogdan Ionescu (32 de ani) s-au căsătorit la Biserica Sfântul Spiridon din Bucureşti. Fiica preşedintelui a purtat o rochie albă, amplă şi are un voal lung pe cap, iar în mână are un buchet de trandafiri roz.

UPDATE: Nuntaşii au plecat de la biserică şi se îndreaptă către Palat, unde se va desfăşura petrecerea. La ieşirea din biserică, Traian Băsescu a fost huiduit de unii oameni, dar s-a scandat şi în favoarea sa. 

În lacrimi, Traian Băsescu a spus pe scările bisericii: „A plecat fata lu' tata“

Printre cei care asistă la eveniment sunt lideri PDL, între care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand, îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române. După începerea slujbei a ajuns şi liderul PNR, Mihail Neamţu.

În curtea bisericii au fost şi angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază, care se află la biserică pentru toate nunţile care au loc aici. Slujba a fost oficiată de cinci preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicar patriarhal, scrie Mediafax.

În cele două capete ale străzii Şerban Vodă din faţa bisericii Sfântul Spiridon s-au aflat două grupuri de câte aproximativ 30 de protestatari care l-au huiduit atât pe preşedinte, cât şi pe ceilalţi invitaţi şi au scandat lozinci antiprezidenţiale.

De asemenea, pe stradă, în faţa bisericii, a fost un grup de aproximativ o sută de simpatizanţi cărora li s-au împărţit trandafiri roz şi care la sosirea mirilor şi a familiei prezidenţiale au aplaudat şi le-au transmis urări. De altfel, Traian Băsescu i-a şi salutat pe aceştia şi a ridicat un trandafir căzut pe asfalt şi i l-a dat unei jurnaliste.

Traian Băsescu a condus-o pe fiica sa de la maşină şi până în faţa bisericii. Apoi, conform tradiţiei, mireasa a fost condusă de către naş. Mirele, Bogdan Ionescu, a fost condus de naşă. Cei patru au fost urmaţi de cuplul prezidenţial şi de părinţii mirelui. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite