Directoare de grădiniţă cercetată după ce a agresat trei copii

Directoare de grădiniţă cercetată după ce a agresat trei copii

Directoare acuzată că a bătut trei copii

Directoarea unei grădiniţe private din Capitală este acuzată că a bătut trei copii din unitate. Secţia 17 de Poliţie din Capitală a deschis o anchetă, la sesizarea părinţilor, după ce copiii au ajuns acasă cu vânătăi, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei copii de la Grădiniţa Flipper din cartierul Cotroceni ar fi fost loviţi de directoarea Ioana Neagu, potrivit plângerii făcute de părinţi. Este vorba despre un copil de şase ani şi de doi fraţi, de un an şi 11 luni şi respectiv de cinci ani. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, au fost făcute două sesizări în acest caz, iar din datele şi probele existente, rezultă ”presupunerea rezonabilă” că directoarea a exercitat acte de violenţă asupra minorilor.

O echipă de poliţişti se află, joi seară, la grădiniţa aparţinând societăţii comerciale Flipper Garden SRL unde audiază angajaţi ai unităţii care ar avea cunoştinţă de comportamentul directoarei.

Totodată poliţiştii vor ridica şi imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din grădiniţă urmând ca directoarea să fie condusă, în baza unui mandat de aducere, la audieri la Secţia 17 de Poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările