Dezbatere Historia Live: Dezvăluirile şocante ale lui Theodor Stolojan VIDEO

Dezbatere Historia Live: Dezvăluirile şocante ale lui Theodor Stolojan VIDEO

Foto MEDIAFAX

Ce s-a întâmplat cu rezeva de aur a României în ultimii ani ai regimului Ceauşescu? De ce România s-a prăbuşit economic în anii  `80, în plină „epoca de aur”? Care au fost deciziile lui Nicolae Ceauşescu şi de ce România a ajuns într-o situaţie mai grea decât a celorlalte ţări socialiste?

Trecerea României de la comunism la democraţie şi economie de piaţă a rămas în multe aspecte învăluită în mister şi distorsionată de propaganda politică. Fostul premier, lider politic şi europarlamentar, Theodor Stolojan, a publicat recent o carte extrem de interesantă, „Decizii, Controverse, Mituri, în Economie şi Politică, 1961-2020” în care îşi propune să clarifice contextul luării unor decizii economice cruciale înainte de 1989 şi după, la care a participat în mod direct. 
 
Despre aceste decizii, controverse şi mituri discutăm la Dezbaterile Historia cu Theodor Stolojan, într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările