UPDATE Corneliu Vadim Tudor se simte mai bine şi va fi externat astăzi

UPDATE Corneliu Vadim Tudor se simte mai bine şi va fi externat astăzi

Potrivit unor surse medicale, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost internat  de urgenţă vineri noaptea la Spitalul Militar în urma unei căderi de tensiune. Momentan, acesta se află spitalizat la Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei.

 UPDATE 06:20 Corneliu Vadim Tudor se simte mai bine şi va fi externat. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar, Oana Ciobanu, a declarat pentru România TV că acesta „nu a făcut niciodată un secret din afecţiunile de care suferă şi a fost constant supus investigaţiilor“.

 O altă sursă citată de România TV a precizat că liderul PRM se simte foarte bine şi va externat astăzi. 

Potrivit surselor de la Spitalul Militar, Corneliu Vadim Tudor este supus unor investigaţii medicale şi ar putea fi externat duminică. 

„Într-adevăr, Corneliu Vadim Tudor  este internat la Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei. Motivele internării şi starea actuală de sănătate sunt puse sub embargo, întrucât domnia sa nu doreşte să facă publice momentan aceste amănunte„, au declarat surse din interiorul spitalului Militar pentru adevărul.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările