Corina Alina Corbu, propusă la conducerea Secţiei de Contencios Administrativ, după achitarea într-un dosar de corupţie

Corina Alina Corbu, propusă la conducerea Secţiei de Contencios Administrativ, după achitarea într-un dosar de corupţie

Înalta Curte de Casatie si Justitie FOTO Adevarul

Corina Alina Corbu, judecătoarea recent achitată de către judecătorii de la Curtea Supremă într-un dosar de corupţie, a fost propusă miercuri de magistraţii de la Secţia pentru judecători a CSM să ocupe funcţia de preşedinte a Secţie de Contencios Administrativ de la ÎCCJ.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de numire în funcţia de preşedinte al Secţiei de
contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a doamnei judecător Corina-Alina Corbu, pe o perioadă de 3 ani”, se arată într-un comunicat al CSM.

Decizia a fost luată cu 6 voturi pentru, 4 împotrivă, unul fiind nul.

Corina Corbu a revenit recent la ÎCCJ, după ce a fost suspendată din magistratură mai mulţi ani ca urmare a cercetărilor dintr-un dosar de corupţie. Corbu a fost trimisă în judecată în anul 2014 alături de Gabriela Bârsan, magistrat al Secţiei Penale a ÎCCJ. În urmă cu câteva luni, cele două judecătoare au fost achitate şi au revenit la instanţa supremă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările