Ce se află în zona unde are loc încendiul din Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de amploare a izbucnit vineri pe strada Biharia din Bucureşti, pe o suprafaţă de circa 10.000 de metri pătraţi, într-un complex de birouri şi spaţii de producţie.

Potrivit informaţilor „Adevărul” este vorba despre un complex de birouri şi spaţii de producţie închiriate în Parcul Industrial Metav,  pe strada Biharia nr. 67-77, sector 1 Bucureşti.

Parcul industrial Metav Business Park, din apropierea Aeroportului Băneasa, este controlat de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.

Printre chiriaşi se numără societatea Spectromas, specializată în omercializarea, închirierea şi service-ul post-garanţie a sistemelor de măsură şi control pentru aplicaţii industriale.

Alte spaţii sunt închiriate de: 

ZOOPERKIDZ SRL

NEOLA PHARMA

M.G.T. EDUCATIONAL

Vassilias - eMAG.ro

BIGPRINT ROMANIA_PUBLICAŢII

Autoservire Popaso

COMALIMENT SA 

ROMASTRU TRADING SRL

EUTRON INVEST ROMANIA

PASS AUTO EXPERT

BRD Finance

SOMACO GRUP PREFABRICATE

Vaillant Service

FUTURE LINE INSTAL 

Alltrom 

ATLANTIC TRADE & INVESTMENT COMPANY 

RomNed IFE

Genco Trade 

Polydis - distribuitor de materiale compozite şi termoplastice

Unicredit

image
image

La faţa locului intervin 27 de autospeciale de pompieri. Din cauza marilor degajări de fum, incendiul a fost semnalat prin sitemul RO-ALERT. “Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, se mai arată în mesajul RO-ALERT trimis utilizatorilor de telefoane mobile din zonă.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Incendiu puternic în zona Băneasa - Pipera din Capitală. Avertizarea pompierilor. Zona este evacuată de jandarmi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite