Carmen Dan spune că îl va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Carmen Dan spune că îl va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Carmen Dan FOTO Gov.ro

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că, după ce îşi va încheia mandatul la MAI, va merge să-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată la sediul MAI de jurnalişti dacă va merge să îl viziteze pe Dragnea la penitenciar, ea a răspuns: "Evident că da, voi avea mai mult timp liber".

Liviu Dragnea a fost încarcerat în data de 27 mai, în Penitenciarul Rahova, după judecătorii Curţii Supreme au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Fostul lider PSD execută această pedeapsă într-un regim de detenţie închis. Ca deţinut Dragnea are dreptul la cinci vizite lunare, însă în cadrul regimului de executare închis aceste vizite se desfăşoară într-o cabină cu dispozitive de separare şi pot avea o durată de maxim 2 ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: