Bunică şi nepoţel atacaţi de doi câini scăpaţi de stăpân. Femeia a reuşit să protejeze copilul, dar a fost muşcată de unul dintre câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
caine

O femeie în vârstă de 66 de ani, din Arad, a sunat la 112 semnalând faptul că a fost muşcată de un câine, scăpat din curtea unui imobil.

Femeia atacată se afla la plimbare cu nepoţelul în vârstă de şase ani. În momentul atacului, aceasta şi-a apărat nepoţelul punându-se în faţa câinelui agresiv.

Totul s-a întâmplat joi după amiază, pe o stradă din cartierul Micălaca, municipiul Arad. Proprietara unui imobil de pe acea stradă, a deschis poarta pentru a conduce spre ieşire un membru de familie, iar în acel moment, din curtea imobilului, au ieşit doi câini de talie medie şi s-au năpustit asupra femeii şi copilului aflaţi la plimbare. Aceasta a încercat să-şi apere nepoţelul punându-se în faţa câinilor agresivi. Unul dintre câini a muşcat-o provocându-i o leziune la nivelul şoldului. Cei doi câini au fost imobilizaţi de către proprietară şi introduşi în curtea imobilului. Femeia atacată a sunat imediat la 112, fiind direcţionate de urgenţă un echipaj de Jandarmerie şi un echipaj de ambulanţă.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele proprietarei câinilor, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, conform Codului Penal. Femeia agresată a fost transportată la unitatea de primiri urgenţe unde a primit îngrijiri medicale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite