Bărbatul suspectat că l-ar fi lovit pe Gelu Voican Voiculescu. Momentul în care îi dă cu o cârjă în cap VIDEO

Bărbatul suspectat că l-ar fi lovit pe Gelu Voican Voiculescu. Momentul în care îi dă cu o cârjă în cap VIDEO

Bărbatul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu este căutat

Jandarmeria a transmis, sâmbătă, că acţiunea de lovire a lui Gelu Voican Voiculescu a fost constatată după ce a fost scos din mulţime şi a început să sângereze. Între timp, bărbatul care l-a lovit a părăsit piaţa, iar jandarmii au făcut publică imaginea acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Poliţia Capitalei a anunţat că bărbatul care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu a fost identificat în persoana unui pensionar în vârstă de 68 de ani şi urmează să fie audiat.

Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria.

Sursa citată a precizat că semnalmentele au fost transmise forţelor de ordine, în vederea identificării.
 
Momentul în care Gelu Voican Voiculescu este lovit cu un baston în Piaţa Universităţii
De asemenea, filmările efectuate la faţa locului au fost puse la dispoziţia organelor de cercetare.
   
Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti,

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările