ALERTĂ Huliganul căutat de Poliţie, surprins cu arma jandarmeriţei bătute la mitingul din Piaţa Victoriei

ALERTĂ Huliganul căutat de Poliţie, surprins cu arma jandarmeriţei bătute la mitingul din Piaţa Victoriei

Suspectul căutat de anchetatori Foto Cătălin Georgescu

Huliganul căutat de ofiţerii Serviciului Omoruri pentru că ar fi agresat o jandarmeriţă la mitingul diasporei de vineri a fost surpins de camerele video cu ceea ce pare a fi arma care i-a dispărut femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imagini se observă cum individul încearcă să mascheze pistolul de calibrul 9mm sustras de la jandarmeriţă în busculada creată. 
 
Anchetatorii care investighează violenţele de la mitingul diasporei din Piaţa Victoriei au făcut apel la populaţie pentru identificarea hjuliganului.
 
„Rugăm cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul ce apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Pe această cale mulţumim celor care s-au implicat şi ne-au oferit ajutor“, au precizat procurorii.
 
 
 
Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinşi în mijlocul unui grup de huligani şi au căzut victime agresiunii acestora, vineri seară, în Piaţa Victoriei. 
 
Cei doi militari au fost salvaţi de mai mulţi manifestanţi la protestele diasporei, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.
 
Până acum, anchetatorii au reţinut două persoane suspectate că i-au bătut pe jandarmi. Este vorba de Ionuţ Liviu Cojoacă (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, membri ai galeriei CSA Steaua, mai cunoscuţi ca ultraşi. Agresorii vor fi prezentaţi astăzi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: