Accident feroviar: Două marfare s-au ciocnit la Feteşti. Trenurile de călători spre mare circulă pe rute deviate FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două marfare s-au ciocnit la Feteşti. Circulaţia este oprită, iar celelalte trenuri trebuie să circule pe rute ocolitoare.
Două marfare s-au ciocnit la Feteşti. Circulaţia este oprită, iar celelalte trenuri trebuie să circule pe rute ocolitoare.

Două marfare s-au ciocnit la Feteşti pe Magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, circulaţia feroviară fiind oprită de la miezul nopţii. Compania CFR a anunţat că trenurile circulă pe rute deviate.

GALERIE FOTO

Conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, în cursul nopţii trecute, poliţiştii Postului Poliţie Transporturi Feroviare Feteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca două trenuri de marfă s-au ciocnit în triajul staţiei CF Feteşti. Mai exact, un tren a intrat În spatele celuilalt.

 Firul 1 şi 2 de circulaţie au suferit avarii la terasamentele de cale ferată şi linia de electrificare.

La faţa locului au intervenit şi pompierii.

"Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere  şi un echipaj SMURD, în sprijin sosind şi un echipaj SAJ Ialomiţa," a transmis ISU Ialomiţa.

În urma evenimentului mai multe vagoane de marfă au fost distruse.

Trenuri anulate din cauza accidentului feroviar

„Din cauza evenimentului produs in zona staţiei Fetesti, în relaţia Bucureşti – Constanţa şi retur se va circula pe rute deviate. O parte din trenuri, cele ce tranzitează Bucureştiul vor circula pe ruta deviată prin Ciulniţa – Slobozia – Ţăndărei – Feteşti, iar restul prin Ploieşti – Buzău – Făurei – Feteşti. Până la această oră, sunt anulate trenurile 8021/8024 Bucureşti Nord – Constanţa şi retur, 8012/8023 Feteşti – Bucureşti Obor şi retur, 8443/8529/8591 Ciulniţa – Călăraşi Sud şi retur, 8581/8580 Slobozia Veche – Ciulniţa şi retur.

Personalul de tren este instruit să ofere informaţii călătorilor despre legăturile existente pentru trenurile afectate, fiind în permanent contact cu pasagerii din tren şi comunică dispeceratului central necesităţi de asigurare a legăturilor pentru alte trenuri în staţiile de pe traseu.” se precizează în comunicatul de presă al CFR Călători.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite