Platforma care îţi arată în timp real locurile disponibile în centrele de vaccinare

Platforma care îţi arată în timp real locurile disponibile în centrele de vaccinare

Un grup de sibieni au dezvoltat o platformă online care furnizează în timp real date despre locurile disponibile pentru vaccinare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Platforma naţională pentru programare la vaccinare este suprasolicitată şi s-a blocat de câteva ori, devenind astfel nefuncţională. După mai multe actualizări şi optimizări, platforma a funcţionat bine, însă este foarte  încărcată din cauza persoanelor care o accesează de zeci de ori pe zi pentru a verifica dacă s-au eliberat locuri pentru vaccinare.  Un grup de sibieni au creat platforma http://vaccin.live. , implementând un sistem simplu şi eficient care prezintă aproape în timp real, informaţiile publice referitoare la numărul de locuri disponibile în centrele de vaccinare într-un mod grafic util, prin harta judeţelor.

”Am dezvoltat această platformă cu singurul scop de a contribui la eforturile comune privind combaterea şi prevenirea pandemie actuale cu virusul SARS-COV-2. Necesitatea am constatat-o atunci când multe persoane s-au plâns de faptul că trebuie să acceseze în permanenţă sistemul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ pentru a verifica dacă au apărut locuri noi în centrele de vaccinare.”, au explicat pentru Ora de Sibiu reprezentanţii echipei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările