Zăpada din Sectorul 6, îndepărtată cu materiale ecologice. Zeci de utilaje curăţă străzile secundare

Zăpada din Sectorul 6, îndepărtată cu materiale ecologice. Zeci de utilaje curăţă străzile secundare

Zeci de utilaje intervin pentru deszăpezirea străzilor din Sectorul 6 al Capitalei FOTO Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a intervin pe străzile din sector atât ieri cât şi astăzi prin operaţiuni de împrăştiere a materialului antiderapant pe arterele secundare de circulaţie: peste 100 de alei şi străzi adiacente blocurilor de locuinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, s-a acţionat la degajarea căilor de acces către instituţiile de interes public, unităţi spitaliceşti, staţii de metrou sau RATB.  În paralel, S.C. Urban S.A. a acţionat pe străzile principale şi secundare cu 32 de pluguri, zece sărăriţe, şapte cisterne, cinci încărcătoare frontale şi trei bobkat, împrăştiind peste o mie de tone de material antiderapant.

Echipe de lucrători (205 muncitori necalificaţi) au fost mobilizate pentru a îndepărta zăpada şi pentru a împrăştia material antiderapant. Soluţiile de deszăpezire folosite în această iarnă sunt ecologice, pentru a curăţa străzile şi pentru a nu deteriora carosabilul. În total, au fost folosite 450 de tone de soluţie ecologică anti-îngheţ Eco Thaw.

Lucrătorii Urban S.A. intervin şi astăzi, atât la curăţarea de zăpadă a trecerilor de pietoni şi a staţiilor RATB, cât şi la degajarea gurilor de scurgere, în vederea evitării acumulării de apă pe strazi. 

Pe aceeaşi temă:

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările