Weekend Sessions - Sesiuni de jazz şi lectură la Grădina Botanică

Weekend Sessions - Sesiuni de jazz şi lectură la Grădina Botanică

FOTO: News.ro

Sesiuni muzicale cu Tudor Niculescu Mizil (chitară clasică) şi Trio Gabriela Costa/Alex Man/Alex Mike sunt programate sâmbătă la Grădina Botanică, în cadrul Weekend Sessions, iar duminică vor cânta Fernando Mihalache (recital acordeon) şi Ruxandra Zamfir & Sorin Romanescu (jazz).

Ştiri pe aceeaşi temă

În ambele zile, participanţii vor putea lua parte la sesiuni de poezie contemporană cu Adelina Pascale şi George Pandrea, sesiuni de lectură cu Viorel Ilişoi la Editura Gri, sesiuni de yoga cu Alexandra Bociu, ateliere creative pentru copii (robotică, pictură, flori presate) şi proiecţii de film de la UNATC şi o comedie premiată din selecţia Bad Unicorn în cel mai mic cinema.

Pentru prima oară avem invitate în acest weekend  mai multe librării şi edituri la cel mai mic salon de carte de la umbra copacilor pajiştii Weekend Sessions: Asteroidul B 612 , Editura Frontiera, Casa de Editură Max Blecher, Editura GRI, Editura MNAC Bucharest şi Cărtureşti.

Weekend Sessions se desfăşoară la Grădina Botanică din Şoseaua Cotroceni, 32, sâmbătă şi duminică, de la ora 16.00 la 21.00. Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările