Vreme foarte caldă în Capitală. Maxime de 14 grade Celsius în cursul zilei de luni

Vreme foarte caldă în Capitală. Maxime de 14 grade Celsius în cursul zilei de luni

FOTO Adrian Pogîngeanu

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, luni, o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti. Se anunţă vreme caldă, pe parcursul zilei, cu temperaturi cu mult mai ridicate decît în mod normal la această dată. Iar după ora 20:00, cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ceaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, conform ANM, luni, 28 decembrie, între ora 10:00 şi 20:00, vremea se va încălzi semnificativ, iar temperatura maximă va fi în jur de 14 grade, valoare cu mult mai ridicată decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat (viteze de 15...20 km/h). 

De asemenea, începând din această seară, de la ora 20:00, până mâine, ora 10:00, meteorologii mai avertizează că în Capitală cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat (cu viteze de cel mult 15 km/h). Temperatura minimă, mult mai ridicată faţă de norma perioadei, va fi de 3...5 grade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările